Xenu's Link Sleuth - Find ugyldige links på din hjemmeside

Link checker program til at finde ugyldige links på din hjemmeside

Introduktion

Xenu's Link Sleuth er et program til Windows der kan gennemgå din hjemmeside for links for at kontroller at linksne er gyldige.
Xenu's Link Sleuth logo

Jeg bruger af og til programmet efter jeg har lavet en masse ændringer på min hjemmeside lige før jeg skal at uploade hjemmesiden til webhotellet.

Programmet fungere på den måde du giver det adressen til din hjemmeside for eksempel http://localhost/ også finder programmet de links der er på siden og besøger de siger og finder igen de links som er på siderne og besøger dem, osv. osv. indtil den har besøgt alle linksne.

Når programmet er færdigt (kan taget en del tid afhængig af din hjemmeside og indstillinger) kan du gennemgå listen og rette de links som ikke virker.

Hvis du ser nogen sider i listen som du ikke ønsker skal gennemgåes så kan du tilføjer dem i listen også adresser som ikke som besøges.
Xenu's Link Sleuth Xenu's starting point

HTTPS

Xenu's Link Sleuth bruger Internet Explorer til at scanne med så hvis man forsøger at scanne sin hjemmeside lokalt med HTTPS og det fejler så kan det være fordi man skal tilføje certifikatet i Internet Explorer.

Besøg siden med HTTPS i Internet Explorer.
En side med Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat. vises i stedet for, hvis der er problemer med certifikatet.
Klik på...

Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).

Certifikatfejl, Vis certifikater, Installer certificat....

Næste >, Placer alle certifikater i følgende certifikatlager, Gennemse..., Vis fysiske lagre, Tredjepartsrodnøglecentre, Lokal computer, OK, Næste >, Udfør.

Genstart Internet Explorer og besøg den samme side med HTTPS og der skulle nu være tillid til certifikatet og Xenu's Link Sleuth skulle nu kunne scanne hjemmesiden med HTTPS.

Certifikaterne kan ses (og slettes) ved at køre certmgr.msc.
Oversigt
Siden er sidst opdateret mandag 25. juni 2018